Gimli logo
Gimli logo

Örn søger en ny ven

Smukke, søde og sjove Örn har rykket sig så meget i de knap 3 måneder han har været i tilridning og træning hos Lenette Bech fra Stald Litir!

Han har udviklet sig til en rigtig dygtig ridehest! 🤩 Skridt, trav og galop sidder der bare, stopknappen er fuld monteret, og nu er Lenette godt i gang med tölten.

Søde Örn søger en ven for livet,  der kan bygge videre på hans tölt, kondi og muskler, og som vil tage ham med på alle mulige eventyrer! Kontakt Lenette for mere info, eller for at lave en aftale til fremvisning!! 😍

Örn er efter kårede forældre, hans far, Arion frá Eystra-Froðholti,  fik for eks et flot 10 for tölt på hans kåring!! 🤩🤪 Moren er kåret som 4-gænger, og har givet os afkom med masser af tölt.


Örn frá Gimli

F. Arion frá Eystra-Fróðholti  Total 8.91 (Byg 8.39/ Rid 9.25)

M. Ljósbrá frá Hruna. Total 8.08 (Byg 8.35/Rid 7.88).

Prisen stiger i takt med hans udvikling, lige nu ligger han på dkk 65.000

Örn har ingen sygdomshistorik og passet med smed, ormekur og vaccination.

Gimli

Örn har stor skridt, trav og galop, og tolt ligger lige på trapperne, og udvikles hver dag. Hans basis er rigtig god, for eks kan han (en næsten) sliding stop, samt galop-skridt overgange og er han let på tøjlerne.


Örn er en hest, der knytter sig tæt til sin ejer. Han elsker at følge med i alt der forgår på gården, og står oftest med snuden foran, når der sker noget, eller når der kommer besøg.


Han kan gå på skridtbånd, vibrationsgulv, kan vaskes og sprayes, få smed, massage, ja, listen er lang 😃 Han kan rides alene, på banen, på stierne rundtom foldene, samt ture langs vej. Han er trafikvant.


Han vil egne sig fint både til baneridning, skovtur og til at have med i byen til stævner, miljøtræning eller weekendkurser.


Han er blevet sadel- og ryttervænt da han 4, og planen var vi skulle træne ham videre efter træningspausen. Pausen blev dog lidt lang, da vi har alt for travlt med vores virksomhed Equinics, og der skulle prioriteres. 🙃

Men da Örn oftest var at finde ved leddet, besluttede vi at sende ham ud til træning mht salg, så vi kunne finde en ny ejer til ham, som har tid til at tage ham med på tur 😍


Han er først lige begyndt at tolte, så du skal helst have lidt erfaring med det, så I sammen kan udvikle det videre. Prisen er sat til at der er kan medfølge 1 måneds tölttræning, Örn sammen med dig, hos en af vores samarbejdspartnere.


Kort sagt: en super flot og skøn hest, fin stamtavle, sund og rask, klar til videre udvikling og med en pris der matcher hest & uddannelsesniveau.

Overdrevsvej 9 - Undløse

DK - 4340 Tølløse

+45 28188577

info@gimli-islandsheste.com