Gimli logo

Coaching & Pulstræning

Gimli logo

Coaching & Pulstræning

Vi kan både coache dig eller sørge for din hest har en god træningsprogram

Coaching

Vil du have hjælp med træning af din hest eller med din egen udvikling som rytter, så er du velkommen til at kontakte Romi eller Kimbel.

Vi kan tilbyde coaching/undervisning på egen hest, hjemme hos dig eller på Romi's ovalbane. Vi kan også hjælpe med konkurrencetræning - med feedback fra dommerens point of view.


Central i undervisning og coaching er hesten - der arbejdes derfor kun ved hjælp af pulsmåleren og/eller Equestic SaddleClip.


Timerne optages på video (med hjælpe af Pixio kamerarobotten) så rytteren kan se - eller gense dagens træning derhjemme. Rytteren bliver derudover udstyret med et CeeCoach så rytteren og coachen kan tale sammen, også når der rides på den anden side af ovalbanen


Mere info? Send en mail eller sms!

Pulstræning

Heste er kendt for deres ‘ will to please' og nogle gange er det lidt svært at mærke om de bliver (for) trætte eller ømme når man rider på dem... Netop derfor kan der være en stor risiko for at hestene bliver overtrænet eller undertrænet, hvormed præstationer kan blive nedsætte.

Der er flere fordele ved at bruge et pulsur til heste mens man rider. Med et pulsur kan man registrere hvordan hestens puls er fra sekund til sekund, med andre ord: man kan meget nemt registrere hestens arbejdsnivo! Derfor er det nemmere at forbygge muskelproblemer eller andre skader pga. (ekstrem) mælkesyredannelse. Hestene bliver gladere for at arbejde og i flere tilfælde kan man konstatere at hestene bliver smidigere og at taktproblemerne forsvinder.

Hvis din hest er allerede kommet til skade, kan pulstræning hjælpe med hestens rehabilitation ved at registrere dens puls når den arbejder.Når man ved hjælp af pulsuret kender hestens basisværdier, kan man lave et træningsprogram, som er tilpasset til den individuelle hest.

Du er meget velkommen til at aftale en tid hvor vi kommer forbi for at fastslå hestens basisværdier og dens aktuelle trænings-/kondi tilstand. Du rider en test på 30 minutter - helst på en god, stor ridebane eller ovalbane- hvor vi registrerer hestens puls i de forskellige gangarter (skridt, trav, galop, og evt. tölt eller pas). Bagefter kan vi sige noget om hestens aktuelle træningstilstand og give råd om hvordan hestens kondi kan blive forbedret.

Vi tilbyder også at lave et udvidet individuelt træningsprogram til dig og din hest. Træningsprogrammet dækker en periode fra enkelte uger og op til flere måneder, alt efter målsætning, træningsintensitet og træningslængde. Selvfølgelig er metoderne tilpasset til hest og rytter.

Vi tilbyder også at coache ryttere og heste ud fra ovenstående træningsprincipper. Så hvis man gerne vil have tips til træning af sin hest eller vil man gerne have en regelmæssig vejledning, så er man også meget velkommen hos os!

Har du spørgsmål, ønsker du mere information eller vil du aftale en tid er du meget velkommen til at maile eller ringe!


Gimli

Overdrevsvej 9 - Undløse

DK - 4340 Tølløse

+45 28188577

info@gimli-islandsheste.com