Gimli logo

Foredrag

Gimli logo

foredrag

Skal vi holde foredrag i din lokale klub eller rideskole?

Gimli

Vi har mange års erfaring med (konditions)træning af (Islandske) heste ved brug af et pulsur, og med at lave individuelle træningsprogrammer til både konkurrenceheste, skovtursheste og heste som revaliderer pga. skade eller sygdom. Desuden har Kimbel over 20 års erfaring i træning, undervisning, avl og ridning af Islandske heste.


Vi synes det er meget vigtigt at træne heste ud fra en videnskabelig synsvinkel og derfor har både Romi og Kimbel specialiseret sig på viden om heste indenfor anatomi, fysiologi, biomekanik og træningslære. Vi prøver begge to at udvikle os hele tiden og er lige pt i fuld gang med at træne og ride med Equestic Saddleclip og Hylofit - den nye pulsmåler til hest OG rytter :-) Derudover leger vi med en masse andre nye produkter, for eks. Vert (hoved-holdningsmåler til heste),, CEECOACH, Pixio og Pixem, Equilibrium massageprodukter til hest og meget meget mere.


Vi kommer gerne ud for at holde foredrag om træning om pulsmålere, om at arbejde med Saddleclippen eller en kombi af de to. Udover det kan vi fortælle meget om de produkter der sælges i Equinics, da vi selv bruger dem i vores daglige arbejde med hestene.


Selve foredraget kan være en kort introduktion til konditionstræning eller træning med Saddleclip-en eller en længere forhandling der går dybere ind på kondition og udholdenhed og de forskellige træningsformer der kunne være bedst til netop din hest.Foredraget kan godt kombineres med en praktisk visning af en konditest af en hest, men der kan også aftales en (anden) dag hvor deltagernes heste kan blive testet og evalueret.


Vi kan afholde foredrage her på Gimli, men også ud hos jer på rideklubber, stalde, foreninger eller andre klubber i hele Danmark! Hvis vi skal komme ud til jer har vi kun brug for et lokale med plads og stoler nok til alle deltagere og med muligheder for at tilkoble computer og projektor. Hvis der ønskes en praktisk visning af en konditest, skulle der også gerne være en ovalbane eller stor ridebane.

Foredraget kan afholdes i dagtimerne, om aftenen eller i weekenden. Bare forhør dig om mulighederne! Vi skræddersyer gerne et program!


Vil du høre mere: ring eller skriv en email eller ring til 28 18 85 77.

Overdrevsvej 9 - Undløse

DK - 4340 Tølløse

+45 28188577

info@gimli-islandsheste.com